Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.
Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Το Smartbuying24.com δεν αποδέχεται, επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε:
1. Στις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Smartbuying24.com πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα.
2. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει υποστεί κάποια βλάβη.

Τα προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί δεν επιδέχονται αλλαγή ή επιστροφή σε καμία περίπτωση.

Όροι Επιστροφής

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος από τον πελάτη προς τo Smartbuying24.com, συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία μας.

1. Επιστροφή μη-ελαττωματικού προϊόντος.
Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.
Στην περίπτωση που επιστραφεί στο Smartbuying24.com, οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, αυτό θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον ίδιο.

2. Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος.
Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει υποστεί κάποια βλάβη, αποστέλλεται κατευθείαν στον κατασκευαστή/αντιπρόσωπο για έλεγχο, επιδιόρθωση ή αντικατάσταση.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται:

Σε κατηγορίες προϊόντων που αφορούν:

  • Προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί ή εξατομικευτεί μετά την παραλαβή (π.χ Μνήμες RAM, Σκληροί δίσκοι, ανταλλακτικά, εξαρτήματα, καλώδια, ακουστικά, αντάπτορες, μπαταρίες, κεραίες, πλαστικά, κλπ.)
  • Προϊόντα που είναι είδη οικιακής χρήσης ή είδη υγιεινής και προσωπικής φροντίδας.
  • Προμήθεια σφραγισμένων ηχητικών εγγραφών ή σφραγισμένων εγγραφών βίντεο ή σφραγισμένου λογισμικού για υπολογιστές, που αποσφραγίστηκαν μετά την παράδοση (π.χ. ηλεκτρονικά παιχνίδια)

3. Διαδικασία Επιστροφής

1. Συσκευάζετε το προϊόν για την αποφυγή οποιαδήποτε ζημιάς κατά τη μεταφορά.
2. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα (Απ. Λιανικής, Δελτίο Αποστολής, Τιμολόγιο κλπ).
3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω πρακτορείου ταχυμεταφορών Ελτά courier, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.
4. Η διεύθυνση στην οποία θα σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Smartbuying24.com
Μπαλουκούδη Αγγελική, Αιμιλίου Βεάκη 36, ΤΚ 12134, Περιστέρι

Επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε συστημένη αποστολή των εμπορευμάτων πίσω σε μας, ειδικά αν η αξία των προϊόντων είναι μεγάλη. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την ευθύνη για τα επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται ή καταστρέφονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής του προϊόντος, καθώς ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό το Smartbuying24.com να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική / μεταφορική.

Αποστολή επιστροφής

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη και αποδίδεται απευθείας από τον πελάτη στη εταιρία courier κατά την αποστολή. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.